Rättviseförmedlingen och Strand bjuder in till 12 timmar fyllda av panelsamtal, scenkonst, debatter och fest. Kvällen tar våra favorit-DJs, MCs, band, danstrupper och artister hand om. (Se program nedan – nya namn tillkommer hela tiden).

Lördag 23 oktober, Hornstull Strand, kl 15.00 – 03.00
Inträde: 100 kr, för hela dagen inkl kvällen. Åldersgräns: 20 år

…PROGRAM:

Kl 15-19 kommer vi att samla de klokaste typerna vi vet ifrån konst-, film- teater- och mediavärlden, som tillsammans på scenen ska få analysera varför det verkar vara så sabla svårt att komma till bukt med vissa problem, och förhoppningsvis slutligen besvara frågan “Hur kan vi bli mer rättvisa?”. (Deltagarlista och fullständigt program följer inom kort). Stammispriser i baren till kl 21!

Kl 20-03, PÅ SCEN:

Zhala – www.myspace.com/zhalamusic
Festa Med Killar – www.festamedkillar.se
Ludwig Bell – www.ludwigbell.se
ÖFA-kollektivet- www.ofakollektivet.se
Klubb Femtastic feat. Seinabo + Cleo – http://femtastic.blogg.se/
Life’s a beach (Klubb Audiofon+ MaddeKarin)
DJ Kakan Cookie Jar
DJ Sylvester Schlegel (The Ark)
DJ Emelie Thorén & Pelle Tamleth
Chapel Hill Crew
… och många fler, hemliga och ohemliga.

Läs mer om Rättviseförmedlingen här!

Läs mer om festen den 23 oktober här!

Från Rättviseförmedlingens facebookevent om stödfesten:

“I mars 2010 startades Rättviseförmedlingen. Ett ideellt initiativ vars mål var att hjälpa projekt, journalister och företag att hitta alternativ ifrån underrepresenterade grupper, för att därigenom korrigera skevheter och verka för en rättvis representation i ett jämlikt samhälle.

Genomslaget har varit fantastiskt och mottagandet överväldigande. Våra tjänster har anlitats av museer, länsstyrelser, universitet, press, radio, tv och många många fler. Behovet är enormt och närmare 20 000 frivilliga rättviseförmedlare har tillsammans hjälpts åt att göra konkret skillnad, varje dag. Näst på tur står New York, London och Oslo.

Detta ska naturligtvis firas.
På samma gång ska vi samla in pengar, för att få resurser att vidareutveckla projektet. För om det är något vi upptäckt så är det att vi behövs och att det finns enormt mycket kvar att göra. Men tillsammans har vi har bevisat att det omöjliga går.

Lördag 23 oktober, under tolv timmar, kommer stora salen på Strand att fyllas med panelsamtal, konst, musik, och mycket annat – och framåt kvällen brakar det ut i en jättefest dit rättviseförmedlare och alla som vill är varmt välkomna. Alla medverkande, inkl band och artister, ställer upp gratis för att stödja oss.”