dansbuss

Som en blandning mellan bokbussen och glassbilen kommer Dansbuss Sörmland till en folkfylld plats nära dig 28 maj – 18 juni och bjuder på en dansbana fylld med Danceoke – dansens populära motsvarighet till karaoke.

Alla kan och får vara med när länskoreografen Carl Olof Berg, ÖFA-kollektivet och Scenkonst Sörmland är dina värdar på dansgolvet framför en stor bildskärm där musikvideos med dans visas. Titta, härma och dansa. Så enkelt, och roligt är det. Och önska vad man vill dansa till får man göra. Precis som på en karaokebar. Oavsett om det är Lili och Susie, Svansjön, Beyoncé, Singin in the rain, Fred Astaire eller Michael Jackson.

Vid varje tillfälle samlas det till massdans vid två klockslag (se listan nedan). Ta då med din kompis, farmor, barndomsvän, kollega eller chef och dansa med oss. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Bara du och din egen dansglädje.

VÄLKOMNA!

Länskoreograf Carl Olof Berg, ÖFA-kollektivet och Scenkonst Sörmland.

Vi besökte: Vingåker, Strängnäs, Oxelösund, Gnesta, Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Trosa och Flen. Det var en fantastisk turné!

 

Go dance!